jeugd en jongeren

Contact Buurtsportcoach

Buurtsportcoaches Partis-BWI Bas Bouwens (Algemeen) basbouwens@partis-bwi.nl Paul Schuurmans (Bewegingsonderwijs) paulschuurmans@partis-bwi.nl [lees verder...]
Buurtsportcoaches Partis-BWI

Bas Bouwens (Algemeen) basbouwens@partis-bwi.nl

Paul Schuurmans (Bewegingsonderwijs) paulschuurmans@partis-bwi.nl

Leoni Pijnenburg (Welzijn) leonipijnenburg@partis-bwi.nl


Algemeen e-mailadres buurtsportcoaches:

buurtsportcoachpartis@gmail.com

Adres:
Seminarielaan 3
5271SG Sint-Michielsgestel
Tel: 073-5515432

Buurtsportcoaches Partis-BWI

Per 1 april 2014 zijn er in 3 buurtsportcoaches werkzaam bij Partis-BWI. Buurtsportcoaches zijn gediplomeerde instructeurs en hebben als taak het orga [lees verder...]
Per 1 april 2014 zijn er in 3 buurtsportcoaches werkzaam bij Partis-BWI. Buurtsportcoaches zijn gediplomeerde instructeurs en hebben als taak het organiseren, ondersteunen en faciliteren van sport en beweegactiviteiten voor alle doelgroepen in de gehele gemeente Sint-Michielsgestel. U kunt hierbij denken aan kinderen, jongeren, volwassen, mensen met een beperking en ouderen. 

Wat doet de buurtsportcoach?
• Buurtsportcoaches werken nauw samen met o.a. de buitenschoolse opvang, basisonderwijs, verenigingen, voortgezet onderwijs, gemeente, Kentalis, buurtverenigingen, Centrum Jeugd & Gezin en natuurlijk vrijwilligers.
• De buurtsportcoach werkt vaak samen met actieve vrijwilligers om te proberen de leefbaarheid in de buurt te vergroten door sport en beweegactiviteiten te organiseren in de wijk. Door tips en deskundige ondersteuning te geven probeert de buurtsportcoach het sporten en beweegactiviteiten in de eigen wijk te stimuleren.
• De buurtsportcoach geeft advies over hoe om te gaan met moeilijke jeugd en/of ouders en hoe begeleid je vrijwilligers binnen de vereniging.
• Hij creëert mogelijkheden om o.a. mensen met een beperking, ouderen zoveel mogelijk deel te kunnen laten nemen aan het reguliere sport- en beweegaanbod in de gemeente.
• Ook gaan zij de kwaliteit van het bewegingsonderwijs op de basisscholen verbeteren en helpen om een veilig en afwisselend aanbod van sportactiviteiten aan te bieden tijdens en na schooltijd.

Voor ideeën en/of meer informatie kunt u contact opnemen met Bas Bouwens: Tel: 0651832913 of mail naar buurtsportcoachpartis@gmail.com